Ejendomsadministration

 


Jeg har i mere end 20 år været beskæftiget i ejendomsbranchen som ejendomsadministrator af ejendomme i Danmark, og jeg er uddannet både inden for den almene og den private sektor.

 

Jeg har arbejdet med ejendomsadministration siden 2001 både indenfor den almene og private sektor.

Jeg er uddannet fra ED i 2008 og arbejder dagligt med ejendomsadministration. Jeg er opdateret i forhold til den reviderede lejelov fra 1. juli 2022.

 

Administration
Jeg tilbyder administration af ejendomme og ejerforeninger. Administration af dine ejendomme aftales ud fra dine ønsker. Du kan læse mere her.

Administrerer du selv din ejendom, men har brug for hjælp til udfærdigelse af lejekontrakter, afholdelse af ind- og fraflytningssyn, forbrugsregnskaber og andet arbejde relateret til ejendomsadministration, tilbyder jeg også hjælp med dette.

Jeg tilbyder også at afholde ind- og fraflytningssyn, hvor rapporten udarbejdes elektronisk og sendes via mail til ejer og lejer ved afslutning af synet, til dokumentation for lejemålets stand. 

Jeg er superbruger i Unik Bolig 4.

Administrationen er medlem af Ejendomsforeningen Fyn

 

Forsikring
Administrationen er ansvarsforsikret

 

Pris
Ring 23 45 32 96 eller skriv Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.og få et tilbud på din opgave.