Transskribering

 


Jeg arbejder med følgende former for transskribering: Alm. interviews, gruppeinterview, AAI interviews, telefon/video/tv-optagelser herunder tekstning af YouTube-filer og juridisk transskribering.

 

Omregningsfaktor

Min omregningsfaktor er vejledende 4,5. Dvs. for hver times interview på dansk, skal du regne med at det tager ca. 4,5 time at transskribere en lydfil med 2-3 personer. Ved gruppeinterview med  4 eller flere personer skal du regne med en omregningsfaktor på 5. Ved interviews på engelsk skal du regne med en omregningsfaktor på 6 og gruppeinterviews 7. Du betaler selvfølgelig kun for forbrugt tid, som afhænger af, hvilken kvalitet lydfilen har.

 

Produktet

Produktet du får, er ren afskrivning af lydfilen. Dvs. det talte sprog. Ønsker du sproget omsat til det skrevne sprog, udfører jeg også denne opgave. Du skal blot være opmærksom på, at det vil tage ekstra tid.

 

Formatet

Det er næsten underordnet, hvilket format jeg modtager lydfilen i. Du kan derfor sagtens bruge din smartphone til at optage interviewet med. Jeg konverterer selv filen til .wma, som er det format jeg bruger.

 

Sådan sender du lydfilerne til mig.

Der er ingen geografisk begrænsning. Det er let og hurtigt at overføre filerne til mig. Jeg opretter en dropbox, hvor du kan uploade filerne, og det er også her du kan downloade transskriptionerne fra.

 

Pris

Ring 23 45 32 96 eller skriv Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.og få et tilbud på din opgave.